John Deere R4030/R4038 önjáró permetezőgép

Pic

A John Deere 4730/4830-as szériát váltó R4030/R4038 önjáró szántóföldi permetezőket a korábbinál még nagyobb teljesítményű szántóföldi munka elvégzésére építették. Ezek a permetezőgépek minden pozitívumot egyesítenek: a felhasználóbarát intelligens vezérlést, az idő- és költségkímélő megoldásokat, a precíziós funkciókat és a teljesen integrált legújabb John Deere technológiát, pontosan azért, hogy Ön ugyanazt a területet rövidebb idő alatt kezelhesse le.

Egyedülálló területteljesítmény

Az alváz robosztus felépítménye alkalmas egy 5,7m3–es szilárd műtrágyaszórótartály-felépítmény hordozására is. A gép fokozatmentes, hidraulikus nyomtávállítása a fülkéből vezérelhető, és különböző növényi kultúrák sortávolságaihoz igazítható. A 3,05-4,06 m között állítható nyomtáv egyedülálló járműstabilitást biztosít nagy sebességű munkavégzésnél még lejtős területeken is.

A gép iránytartását az AutoTrac – automata kormányzáson túl – az első (kormányzott) kerekek hidraulikus összetartását szabályozó rendszer szolgálja, amely képes az aktuális domborzati viszonyokra reagálni. A gép járószerkezete négy, egymástól függetlenül 203 mm függőleges irányú út megtételére képes, dupla teleszkóprudas, légrugós lengéscsillapítóval van felszerelve. Ez a rendszer páratlan keretstabilitással és szántóföldi menettulajdonsággal ruházza fel a permetezőt. A légrugók automatikus levegőellátása a domborzati viszonyoknak megfelelően biztosítja az állandó futási magasságot. Az R4030/R4038-as 6,8/9,0 literes 300/330 LE maximális teljesítményű, a legszigorúbb FT4-es környezetvédelmi előírásoknak megfelelő erőforrással rendelkezik.

A motor maximális kihasználását a következő funkciók biztosítják: 

- 2 szivattyús hidrosztatikus járószerkezet. A megcélzott sebesség 1,6 km/h-s léptékkel a menesztőkarról állítható be. 

- Anti-Stall: automatikus motorfordulatszám vezérlés. A sebesség automatikus változtatásával a kívánt fordulatszámon tartja a motort. Nehéz körülmények között akkor, amikor az előre beállított sebesség nem fenntartható, a gép automatikusan lassít, megakadályozva a gép lefulladását.

- Cruise Control: tempomat, mely a kezelő által előre meghatározott (1,6 km/h-s léptékkel) sebességen tartja a permetezőt.

- Kipörgésgátló (opció): Minden egyes kerék sebességét figyelő és GPS, vagy radar sebességjellel összevető rendszer. A pörgő keréktől erőt vesz el.

A fülkében elhelyezett integrált GS 2630-as színes érintőképernyős kijelző, a CommandArm integrált kezelőfelület és a sarokoszlop kijelző a kezelő gyors tájékoztatását és a permetezési folyamatokba való gyors beavatkozását szolgálja. A hidraulikus menesztőkarról minden keretvezérlési és permetezési funkció egy gombnyomással elérhető. A már jól ismert JD SprayStar permetezés-ellenőrző vezérlő automatika olyan intelligens funkciók elérést teszi lehetővé, mint a John Deere Section Control automatikus keretszakasz-vezérlés vagy a BoomTrac Pro automatikus keretmagasság-állítás.

Termékjellemzők

Általános jellemzők

Névleges motorteljesítmény (97/68 EC) LE
280-310 LE
Tartálykapacitás
3000-3800 l

{{msgHeader}}

{{msg}}

Hiba

Nem lehet az alkalmazást mobilon megnyitni!

Nem támogatott böngésző

Sajnos az Ön böngészője nem támogatja az oldalunkat.
Kérjük oldalunk megtekintéséhez használja a legújabb Chrome, Firefox vagy Opera böngészőt.
Megértését köszönjük!