John Deere 1775NT ExactEmerge szemenkénti vetőgép

Pic

A John Deere vetőgépcsaládjának egyik zászlóshajója a John Deere 1775NT ExactEmerge szemenkénti vetőgép. A vetőgép kialakítása, tömege révén szélsőséges viszonyok között is pontos vetést és egyenletesen kelő növényállományt biztosít hagyományos és csökkentett menetszámú talajművelés esetén, de akár direktvetésben is. A vetés még nagy munkasebességnél is pontosan elvégezhető, nagy termelékenységet biztosítva (100 ha/vetőelem egy szezonban).

Intelligens megoldások a precíziós gazdálkodás jegyében

Intelligens megoldásai révén a vetőgép képes az aktív csoroszlyaterhelés-szabályozásra menet közben. Automatikusan – a nagysebességű munkavégzés mellett is – biztosított a vetésmélység-tartás és a tőtávegyenletesség. A kanyarkompenzációnak köszönhetően görbe nyomvonalon végzett munka esetén is minden soron biztosított a precíz tőtávolság-tartás. Az ExactEmerge vetőkocsiknál a vetőmag-adagolás teljes körűen ellenőrzött a vetőtárcsától egészen a magárokig.

A kocsik sajátossága az elektromos hajtású magadagoló és a kefés maglehordó rendszer. Így a vetőmag a magtartálytól a magárokig folyamatosan kontrollált, kötött pályán mozog (ejtés nélkül), elérve ezzel a maximális vetési pontosságot. A tökéletes vetőmag-kijuttatásról a vetésellenőrző rendszer ad visszajelzést a GreenStar monitoron keresztül. Az automatikus sorelzárással megszünteti a rávetést/kihagyást, a differenciált inputanyag-kijuttatás pedig lehetőséget ad a vetési zónák kialakítására.

 

Termékjellemzők

Általános jellemzők

Vetősorok száma
12-16-24 sor
Kivitel
Csukható vázas
Teljesítményigény
250 LE

{{msgHeader}}

{{msg}}

Hiba

Nem lehet az alkalmazást mobilon megnyitni!

Nem támogatott böngésző

Sajnos az Ön böngészője nem támogatja az oldalunkat.
Kérjük oldalunk megtekintéséhez használja a legújabb Chrome, Firefox vagy Opera böngészőt.
Megértését köszönjük!