John Deere 750A gabonavetőgépek

Pic

A John Deere 750A gabonavetőgépek közepes és nagy gazdaságok számára ideális választás, csökkentett talajműveléses technológiában. A gabonavetőgép kialakítása révén eltérő viszonyok között is pontos vetést és egyenletesen kelő növényállományt biztosít. A nagy munkaszélesség és a nagy munkasebesség magas termelékenységet eredményez, biztosítva a vetésre rendelkezésre álló szűk optimális időintervallum maximális kihasználását.

Egyedülálló területteljesítmény

Nagy teljesítményű, mechanikus magadagolású és pneumatikus magtovábbítású vontatott pneumatikus sorvetőgép a John Deere 750A. A vetőgép kialakítása lehetővé teszi a nagy, 12-15 km/h munkasebességgel történő munkavégzést. A vetést mélységhatároló kerékkel ellátott, sárkaparóval felszerelt szimpla tárcsás nyitócsoroszlyák végzik, melyek aktív talajnyomása hidraulikusan állítható (max. talajnyomás 200 kg/vetőelem). A nyitótárcsát külön magnyomókerék és takarókerék követi. A maglehelyezés pontossága, a nagy állítható aktív talajnyomás nehéz és változó talajviszonyok között történő, csökkentett menetszámú előkészítés után végzett vetésre, valamint direktvetésre egyaránt alkalmassá teszik a gépet. Az alapfelszereltség a magtakaró boronát, és a művelőút-automatikát is magába foglalja.

John Deere intelligens megoldások

A 740A és 750A vetőgépek egyedülálló teljesítményében rejlő előnyök teljes kihasználásához nyújtanak segítséget a John Deere intelligens rendszerei. Akár precíziós nyomkövetést, ISOBUS vezérlést, vagy dokumentálást akar végezni, a GreenStar közös Komponensek (StarFire iTC vevőegység, DGPS vevőegység és GreenStar 2630 kijelző) lehetővé teszik bármelyik alkalmazást. A műholdvezérelt kormányzási megoldásoknak köszönhetően centiméter pontosságú navigáció valósítható meg. Nagyobb munkasebesség, precízebb éjszakai üzemeltetés, csökkenő átfedett és kihagyott terület, csakhogy néhányat említsünk a rendszer pénzben mérhető előnyei közül. A párhuzamos nyomkövetés és az AutoTrac automatikus kormányzás mellett elérhető a forduláskor végrehajtandó feladatok sorozatát teljesen automatizáló iTECPro fordulást segítő rendszer. Az ISOBUS kompatibilis 26 centiméter átmérőjű GreenStar 2630 kijelző lehetővé teszi a 740Ai és 750Ai vetőgépének, vagy más ISOBUS alapú munkagépének vezérlését, a feladatok tervezését, dokumentálását.

Termékjellemzők

Általános jellemzők

Munkaszélesség
3 - 4 - 6 m
Szállítási szélesség
3 m

{{msgHeader}}

{{msg}}

Hiba

Nem lehet az alkalmazást mobilon megnyitni!

Nem támogatott böngésző

Sajnos az Ön böngészője nem támogatja az oldalunkat.
Kérjük oldalunk megtekintéséhez használja a legújabb Chrome, Firefox vagy Opera böngészőt.
Megértését köszönjük!