John Deere 740A pneumatikus gabonavetőgép

Pic

A John Deere 740A gabonavetőgép kialakítása révén eltérő viszonyok között is pontos vetést és egyenletesen kelő növényállományt biztosít, akár csökkentett menetszámú talajművelés esetén is. A nagy munkaszélesség és a nagy munkasebesség magas termelékenységet eredményez (100 ha/nap 9 m-es változat esetén), biztosítva a vetésre rendelkezésre álló szűk optimális időintervallum maximális kihasználását.

Egyedülálló területteljesítmény

A John Deere sűrűsoros vetőgépe ideális a közepes és nagy gazdaságok számára. Nagy teljesítményű, mechanikus magadagolású és pneumatikus magtovábbítású, vontatott pneumatikus sorvetőgép. A vetőgép kialakítása lehetővé teszi a nagy, 12-15 km/h munkasebességgel történő munkavégzést. A vetést mélységhatároló kerékkel ellátott, sárkaparóval felszerelt kettős tárcsás nyitócsoroszlyák végzik, melyek aktív talajnyomása hidraulikusan állítható (max. talajnyomás 50 kg/vetőelem). A maglehelyezés pontossága, valamint az állítható talajnyomás nehéz és változó talajviszonyok között történő, hagyományos és csökkentett menetszámú előkészítés után végzett vetésre egyaránt alkalmassá teszik a gépet. Az alapfelszereltség a kelés előtti nyomjelzőt, a magtakaró boronát és a művelőútautomatikát is magába foglalja. A 3 m szállítási szélesség, a közúti világítás és a pneumatikus fékberendezés lehetővé teszik az akadálytalan közlekedést a közúton is.

John Deere intelligens megoldások

A John Deere 740A és 750A vetőgépek egyedülálló teljesítményében rejlő előnyök teljes kihasználásához nyújtanak segítséget a John Deere intelligens rendszerei. Akár precíziós nyomkövetést, ISOBUS vezérlést, vagy dokumentálást akar végezni, a GreenStar közös Komponensek (StarFire iTC vevőegység, DGPS vevőegység és GreenStar 2630 kijelző) lehetővé teszik bármelyik alkalmazást. A műholdvezérelt kormányzási megoldásoknak köszönhetően centiméterpontosságú navigáció valósítható meg. Nagyobb munkasebesség, precízebb éjszakai üzemeltetés, csökkenő átfedett és kihagyott terület, csakhogy néhányat említsünk a rendszer pénzben mérhető előnyei közül. A párhuzamos nyomkövetés és az AutoTrac automatikus kormányzás mellett elérhető a forduláskor végrehajtandó feladatok sorozatát teljesen automatizáló iTECPro fordulást segítő rendszer. Az ISOBUS kompatibilis 26 centiméter átmérőjű GreenStar 2630 kijelző lehetővé teszi a 740Ai és 750Ai vetőgépének, vagy más ISOBUS alapú munkagépének vezérlését, a feladatok tervezését, dokumentálását.

Termékjellemzők

Általános jellemzők

Munkaszélesség
6-8-9 m
Szállítási szélesség
3 m
Magtartálytérfogat (l)
2300-3500

{{msgHeader}}

{{msg}}

Hiba

Nem lehet az alkalmazást mobilon megnyitni!

Nem támogatott böngésző

Sajnos az Ön böngészője nem támogatja az oldalunkat.
Kérjük oldalunk megtekintéséhez használja a legújabb Chrome, Firefox vagy Opera böngészőt.
Megértését köszönjük!