John Deere S780 kombájn

Pic

A John Deere S700-as sorozatban élmény az aratás! Az összes kezelőszerv egy helyen található. Nem kell keresgélni a fülkében a különböző kijelzőket, vagy a félreeső kapcsolókat. Minden logikusan egy helyre van csoportosítva. A 4. generációs kijelző teljesen újra lett tervezve, és ugyanolyan könnyen navigálható, mint egy okostelefon. Seprő mozdulattal lehet váltani az egyes menük között. Kiválaszthatja a futtatni kívánt applikációkat. Be tudja állítani az egyéni igényeire a kijelző elrendezését, hogy megfelelően illeszkedjen Önhöz.

John Deere S700-as kombájn: az automatizált kombájn

Ha a betakarítási teljesítményt illetően nem akar kompromisszumokat kötni, akkor az S kombájn az ideális választás. A rotoros cséplési technológiával rendelkező gépek a világ legnagyobb teljesítményű kombájnjai. A löveg formájú, hosszan kúpos, változtatható anyagáramú rotor azt a célt hivatott ellátni, hogy a rotoros technológia ellenére jól bálázható szalmát és a piacon a legnagyobb cséplési és leválasztási teljesítményt realizáljon, még aprómagú növényféleségekben is. Különösen jók a tapasztalatok az olajretek betakarításában. Nagy magvú növényekben, mint a kukorica vagy a szója, kiemelkedő szemminőséggel, azaz kevés törtszem aránnyal és nagy tisztasággal, büszkélkedhet a cséplődobos (hibrid és szalmarázóládás) társaival összehasonlítva.

Újdonság az automata hozammérő-kalibráló rendszer. A hozammérés pontossága a jövőben nem függ a gépkezelőtől, illetve a kalibrálástól, ugyanis a magtartályban három mérőcella gondoskodik az egyedülálló pontosságú mérésről, a kalibrálás szüksége nélkül. Így a gép mindig pontos hozamtérképet fog készíteni és biztos lehet benne, hogy a hiba lehetősége kizárt.  Dombos területen az aktív lejtőkompenzáció nyújt segítséget, mely a terményféleséget is figyelembe véve állítja a kombájn dőlésének megfelelően a rostanyílást, valamint a légmennyiséget a szelelő fordulatszám változtatásán keresztül. Így dombos területen dolgozva a tisztítási teljesítmény fokozható, emelkedőn felfele haladásnál pedig a szemveszteség csökken. Igazán meredek domboldalakra a minden típusnál elérhető Hillmaster hegyi kivitel adja a megoldást a teljes gépet szintezve és vízszintes pozícióba állítva. Annak érdekében, hogy a gép kihasználhatósága teljes legyen, a T kombájnoknál már korábban felsorolt intelligens és járóképesség-fokozó eszközök rendelkezésre állnak, legyen szó automatikus kormányról, elektronikus teljesítmény-szabályozásról, hozam- és nedvességtérkép készítésről vagy a JDLink-ről. A gumihevederes járószerkezet is elérhető, amely jobb terepjáró képességet és kisebb talajtaposást eredményez. A Prodrive hajtással pedig, melynek része a differenciálzár, mindig rendelkezésre áll a szükséges nyomatéktartalék.

A prémium "munkahely"

A kiváló panoráma kilátás és az ergonomikus kialakítás teszi tökéletes munkakörnyezetté a John Deere S sorozatú fülkét. Az összes kezelőszerv logikusan van elhelyezve, így mindent egy szempillantással ellenőrizhet. Akadálytalanul ráláthat a ferdefelhordóra és a vágóasztalra. Oldalt a vékony fülkeoszlopoknak köszönhetően akadálytalanul kiláthat a könnyebb ürítéshez. Újítás a fülkében az új, nagyobb méretű kijelző és a központi számítógép, valamint egy újabb kartámla és vezérlő kar, mely a John Deere traktorokkal megegyező kialakítású így leegyszerűsíti a gépkezelő tanulási folyamatát és a gyorsabb eligazodását a kezelőszerveken.

Termékjellemzők

Általános jellemzők

Típus
John Deere S780
Maximális teljesítmény aratáskor (ECE R120) (kW/LE)
402/547 LE
Maximális teljesítményfokozás ürítéshez (kW/LE)
37/50
Magleválasztó szerkezet
1 db rotor
A rotor típusa és az anyagáram állítása
3 szegmensű változtatható anyagáramú
A rotor hossza (mm)
3 124
A rotor átmérője (mm)
762
Magtartálytérfogat (l)
14 100
Ürítési teljesítmény (l/sec)
135

{{msgHeader}}

{{msg}}

Hiba

Nem lehet az alkalmazást mobilon megnyitni!

Nem támogatott böngésző

Sajnos az Ön böngészője nem támogatja az oldalunkat.
Kérjük oldalunk megtekintéséhez használja a legújabb Chrome, Firefox vagy Opera böngészőt.
Megértését köszönjük!