John Deere T660 kombájn

Pic

Az új John Deere T660 kombájn felszereltségét tekintve jobb, mint valaha: cséplőszerkezet, szalmarázó ládák, tisztítórendszer, magtartály és szalmaszecskázó. A termény levágásától a melléktermék kezelésig, a szántóföldtől az országútig, az első használattól a szezon végéig – az új T sorozat segítséget nyúlt intelligens megoldásaival, értékes jellemzőivel és innovatív szolgáltatásaival, így Ön gyorsabban, kényelmesebben és hatékonyabban tud dogozni.

A legnagyobb teljesítményre tervezve

Az új John Deere T-sorozat tervezése során maximálisan az ügyfél igényeire és kívánságaira koncentráltak: nagyobb teljesítmény, kisebb szemveszteség, egyszerű kezelhetőség, gyorsabb átszerelés másik terményre és könnyebb karbantartás. Ez a gép ötvözi mindazt, ami egy szalmarázóládás gépben rejlik, azzal az elérhető többletteljesítménnyel, amit az új többdobos „T koncepció” cséplő- és leválasztórendszere tesz lehetővé. Az óriási (korábbi típushoz képest is növelt) kosárfelület, hosszabb ládafelület és, a W sorozathoz hasonlóan, a nagyméretű rostafelület garantálja a nagy elérhető kapacitást. A nap végén a betakarított terület nagysága és a termény minősége magáért beszél. Az új hajtásrendszer az összkerékhajtás, valamint a traktor első hajtásához hasonló hátsó híd jobb járóképességet és fordulékonyságot nyújt. A 41%-al növelt ürítési sebesség pedig a mellékidőt jelentősen csökkenti. Az új formavilág új belsőt is takar. Nem ráncfelvarrás vagy optikai módosítás történt ezen a gépen. Egy növekvő igényt kiszolgáló, betakarítási kapacitásban és motorikusan is erősebb kombájnról beszélhetünk. A kiegészítők széles sora az Ön egyedi igényeit is kielégíti: gyári légkompresszor 3 kivezetéssel, tolatókamera, széles gumizás vagy John Deere gumihevederes járószerkezet.

Betakarítás precízen

Ha precíziós gazdálkodásban gondolkodik, akkor egy gyakorlatban is működő rendszert kaphat, melynek legtöbb részegysége már az alapfelszereltség részét képezi. A JDLink távfelügyelet és az automata kormányzás csak néhány a sorban. A Prodrive hajtásrendszer (opció), mely 0 és 30 km/h haladási sebesség között egy teljesen fokozatmentes erőátvitelt tesz lehetővé, tartalmazza a differenciál zárat is. A Hillmaster hegyi kivitel továbbra is tökéletes megoldás a meredek domboldalon. Az egész kombájn (fülke, magtartály, cséplő-, leválasztó, és tisztító rendszer) vízszintesen áll. Minden funkcionális elem az optimális pozícióban dolgozik, a magtartály teljesen megtölthető, a gép stabilitása pedig nem kerül veszélybe. Mindez együttesen teszi lehetővé a kisebb szemveszteséget, jobb gépkezelői komfortot és nagyobb teljesítményt lejtős területen is.

Termékjellemzők

Általános jellemzők

Típus
John Deere T660
Maximális teljesítmény aratáskor (ECE R120) (kW/LE)
285/387 LE
Szalmarázó ládák száma
6
Cséplődobátmérő (mm)
660
Cséplődobszélesség (mm)
1670
Dobkosárfelület (m2)
1,35
Tangenciális ujjas rotorátmérő (mm)
800
Utóverő dobátmérő (mm)
400
Utóverő dob alatti kosárfelület (m2)
0,55
Teljes aktív leválasztó felület (m2)
4
Szalmarázóládák lépcsőszáma
7
Magtartálytérfogat (l)
11000
Ürítési teljesítmény (l/sec)
88/125

{{msgHeader}}

{{msg}}

Hiba

Nem lehet az alkalmazást mobilon megnyitni!

Nem támogatott böngésző

Sajnos az Ön böngészője nem támogatja az oldalunkat.
Kérjük oldalunk megtekintéséhez használja a legújabb Chrome, Firefox vagy Opera böngészőt.
Megértését köszönjük!