John Deere T560 kombájn

Pic

Az új generációs John Deere T sorozat tervezése során maximálisan a gazdálkodók igényeire és kívánságaira koncentráltak a mérnökök: nagyobb teljesítmény, kisebb szemveszteség, egyszerű kezelhetőség, gyorsabb átszerelés másik terményre és a könnyebb karbantartás. A jól bevált terménytovábbító rendszer nem töri a szemeket és a szalmát, továbbá megnövelt teljesítményt kínál minden terményben és betakarítási körülmények között. A tökéletesített cséplőszerkezetet és tisztítórendszert ma már az egyik legnagyobb felület, ami a piacon kapható

A legnagyobb teljesítményre tervezve

Az új John Deere T-sorozat tervezése során maximálisan az ügyfél igényeire és kívánságaira koncentráltak: nagyobb teljesítmény, kisebb szemveszteség, egyszerű kezelhetőség, gyorsabb átszerelés másik terményre és könnyebb karbantartás. Ez a gép ötvözi mindazt, ami egy szalmarázóládás gépben rejlik, azzal az elérhető többletteljesítménnyel, amit az új többdobos „T koncepció” cséplő és leválasztó rendszere tesz lehetővé. Az óriási (korábbi típushoz képest is növelt) kosárfelület, hosszabb ládafelület és, a W sorozathoz hasonlóan, a nagyméretű rostafelület garantálja a nagy elérhető kapacitást. A nap végén a betakarított terület nagysága és a termény minősége magáért beszél. Az új hajtásrendszer az összkerékhajtás, valamint a traktor első hajtásához hasonló hátsó híd jobb járóképességet és fordulékonyságot nyújt. A 41%-kal növelt ürítési sebesség pedig a mellékidőt jelentősen csökkenti. Az új formavilág új belsőt is takar. Nem ráncfelvarrás vagy optikai módosítás történt ezen a gépen. Egy növekvő igényt kiszolgáló, betakarítási kapacitásban és motorikusan is erősebb kombájnról beszélhetünk. A kiegészítők széles sora az Ön egyedi igényeit is kielégíti: gyári légkompresszor 3 kivezetéssel, tolatókamera, széles gumizás vagy John Deere gumihevederes járószerkezet.

Betakarítás precízen

Ha precíziós gazdálkodásban gondolkodik, akkor egy gyakorlatban is működő rendszert kaphat, melynek legtöbb részegysége már az alapfelszereltség részét képezi. A JDLink távfelügyelet és az automata kormányzás csak néhány a sorban. A Prodrive hajtásrendszer (opció), mely 0 és 30 km/h haladási sebesség között egy teljesen fokozatmentes erőátvitelt tesz lehetővé, tartalmazza a differenciál zárat is. A Hillmaster hegyi kivitel továbbra is tökéletes megoldás a meredek domboldalon. Az egész kombájn (fülke, magtartály, cséplő-, leválasztó, és tisztító rendszer) vízszintesen áll. Minden funkcionális elem az optimális pozícióban dolgozik, a magtartály teljesen megtölthető, a gép stabilitása pedig nem kerül veszélybe. Mindez együttesen teszi lehetővé a kisebb szemveszteséget, jobb gépkezelői komfortot és nagyobb teljesítményt lejtős területen is.

Termékjellemzők

Általános jellemzők

Típus
John Deere T560 kombájn
Maximális teljesítmény aratáskor (ECE R120) (kW/LE)
285/387 LE
Szalmarázó ládák száma
5
Cséplődobátmérő (mm)
660
Cséplődobszélesség (mm)
1 400
Dobkosárfelület (m2)
1,13
Tangenciális ujjas rotorátmérő (mm)
800
Utóverő dobátmérő (mm)
400
Utóverő dob alatti kosárfelület (m2)
0,45
Teljes aktív leválasztó felület (m2)
3,3
Szalmarázó ládák száma
7
Magtartálytérfogat (l)
10 000
Ürítési teljesítmény (l/sec)
125

{{msgHeader}}

{{msg}}

Hiba

Nem lehet az alkalmazást mobilon megnyitni!

Nem támogatott böngésző

Sajnos az Ön böngészője nem támogatja az oldalunkat.
Kérjük oldalunk megtekintéséhez használja a legújabb Chrome, Firefox vagy Opera böngészőt.
Megértését köszönjük!