John Deere W660 kombájn

Pic

Üdvözöljük a szakma egyik legkényelmesebb munkakörnyezetében. A John Deere W660 sorozat tágas, Deluxe kivitelű vezetőfülkéjének teljes térfogata 3,30 m³. Számos átgondolt részlet segíti a gépkezelőt, hogy a legjobb formáját hozza, és még hosszú munkanapokon, a legnehezebb betakarítási körülmények között is friss lehessen. Köszönhetően a színezett üvegeknek, a vékony sarok-vázoszlopoknak, valamint a rendkívül ergonomikus kezelőszerveknek a kilátás mindig akadálytalan.

Nagyobb teljesítmény nehéz körülmények között is

A John Deere W sorozat a szalmarázóládás-koncepció miatt, a kíméletes terménykezelésnek köszönhetően egy rendkívül sokoldalúan használható és könnyen beállítható, robusztus konstrukció. A külsőleg és belsőleg is megújult W sorozat a vevők igényei alapján lett továbbfejlesztve. Nagyobb motorteljesítmény és leválasztó felület, kategóriájában a piac legnagyobb tisztítórendszere vagy éppen a növelt ürítési teljesítmény csak néhány olyan jellemző, amelyeket a felhasználói igények ihlettek. Az alumínium rostaszekrénynek köszönhetően a kisebb lengő tömegek és a gépben ezáltal keletkező rezgések, vagy az anyagfáradás veszélye is csekélyebb. Az új vázszerkezet olyan kialakítású, melyen nem tud összegyűlni a por vagy egyéb szennyeződés. Ez csak néhány olyan részlet, mely miatt érdemes megismerni ezt az új kombájnszériát. A kiegészítő felszerelések köre is bővült. Ilyen a légkompresszor használatának lehetősége a mindennapi karbantartást segítve, vagy az új gyári gumihevederes járószerkezet mely minden körülmény között hozzájárul a biztos betakarításhoz.

Érjen el többet kevesebb erőfeszítéssel

A John Deere W sorozat gépei igény szerint felszerelhetők minden olyan intelligens eszközzel, melyek tovább növelik a gép kihasználhatóságát. Az AutoTrac automatikus kormányzás segítségével fogásoláskor optimalizálhatja az átfedéseit. A gépkezelőnek pedig jut ideje egyéb funkciók még precízebb ellenőrzésére. Az 2630-as érintőképernyős kijelzővel hozam- és nedvességtérképet is készíthet, jól használható adatot kap a jövő évi gazdálkodás alapjául. A JDLink segítségével pedig pontos információt kaphat gépe helyzetéről vagy a munkában töltött üzemórákról és az azok alatti üzemanyag-fogyasztásról.

 

Termékjellemzők

Általános jellemzők

Típus
John Deere W660
Maximális teljesítmény aratáskor (ECE R120) (kW/LE)
285/387 LE
Szalmarázó ládák száma
6
Cséplődobátmérő (mm)
660
Cséplődobszélesség (mm)
1670
A cséplődob kosárfelülete (m2)
1,25
Második kosárfelület (m²)
0,55
A szalmarázó hossza (m)
4,8
Lépcsők száma
11
Magtartálytérfogat (l)
9000/11000
Ürítési teljesítmény (l/sec)
88/125

{{msgHeader}}

{{msg}}

Hiba

Nem lehet az alkalmazást mobilon megnyitni!

Nem támogatott böngésző

Sajnos az Ön böngészője nem támogatja az oldalunkat.
Kérjük oldalunk megtekintéséhez használja a legújabb Chrome, Firefox vagy Opera böngészőt.
Megértését köszönjük!