John Deere 6R sorozatú traktorok

Pic

Számos érv szól amellett, hogy a John Deere 6R traktorok közül válasszon: a legmodernebb, integrált műszaki megoldások, a kivételes kilátás minden irányban, a felhasználóbarát kezelőfelületek és az új generációs CommandARM. Most mindemellett a V. fokozatú emissziós előírások betartása érdekében továbbfejlesztették az iparágban használt dízeladalékanyag-rendszert (DEF), hogy az megfeleljen a John Deere saját szigorú normáinak is. A John Deere filozófiájával összhangban ezek a traktorok minden tekintetben felülmúlják az Ön elvárásait.

Az Ön munkájának sikere közvetlenül a munkaerejének minőségével és megbízhatóságával függ össze – azokkal az emberekkel és gépekkel, amelyektől az év minden napján függ. Minden John Deere 6R traktort arra terveztek és fejlesztettek ki, hogy a legsokoldalúbban és a legnagyobb erővel járuljon hozzá az Ön munkaerejéhez, és arra gyártották, hogy megfeleljen a terepviszonyok, a körülmények és a munkavégzésre rendelkezésre álló időkeret jelentette változatos kihívásoknak.

Az Ön sokoldalú "igáslova"

A John Deere legsikeresebb szériája, a 6000-es traktorcsalád legújabb tagja új szintre emeli a teljesítményt, a hatékonyságot és a kényelmet. Az új 6R szériában mutatkoznak be a jelenleg legfejlettebb traktormotorok, a GreenEfficiency technológiával felvértezett PowerTech PVS és a PowerTech PSS motorcsalád. A PowerTech PVS és a PowerTech PSS motorok megfelelnek az FT4 emissziós norma előírásainak. Az FT4 fokozatú emissziós szabvány szabályainak teljesítésére a kipufogógáz előbb egy kombinált dízeloxidációs katalizátoron (DOC) és egy dízel-részecskeszűrőn (DPF), majd egy szelektív katalitikus reduktoron (SCR) áramlik keresztül DEF adalék használatával, az ártalmas nitrogén-oxidok semlegesítése érdekében. Mindkét motorcsalád kiváló fajlagos fogyasztással rendelkezik.

Kiváló vezetési kényelem

A John Deere 6R traktorok egy TLS Plus elnevezésű prémium kivitelű, rugózott mellső híddal szereltek. A TLS Plus felfüggesztés nem csupán a gép futását és a vezetői kényelmet erősíti, hanem akár 7%-kal is javíthatja a vonóerőleadást a szántóföldi munkavégzés során. Az ergonomikus kialakítású légrugós ülés tovább fokozza a kényelmet. Már alapkivitelben is hosszirányú rugózással és automatikus súlybeállítással rendelkezik az optimális komfort érdekében. A John Deere fejlett automata megoldásai segítik a kezelőt abban, hogy gyorsabban, pontosabban és kevesebb fáradtsággal végezhesse a munkáját. A navigációs technológia segítségével a kezelő követheti a GreenStar Lightbar jelzéseit a kormánykerékkel, vagy használhatja a beépített automata kormányzást a nagyobb kényelem és a pontosabb nyomkövetés érdekében. A John Deere ezen navigációs megoldásai akár 90%-kal is csökkenthetik az átfedéseket. A szántóvégi fordulók teljesen automatizáltak az iTEC segítségével, és egyszerűen, lépésenként állíthatók be a GreenStar 3 CommandCenter-en keresztül. Az új StarFire 6000 antenna használatával három pontossági szint közül is választhat. A traktor beépített CommandCenter monitora vagy az opcióként választható GreenStar 2630-as monitor képes megjeleníteni minden kompatibilis munkaeszköz menürendszerét és vezérelni is a munkagépet, tehát nem szükséges minden munkaeszközhöz egy-egy különálló monitort beszerelni. Így ez a modern technológia nagy mértékben megkönnyíti a különböző munkaeszközök használatát.

Az Ön munkájához legmegfelelőbb váltó

A traktorok sebességváltóját illetően az AutoQuad Plus és a PowrQuad Plus is rendelkezik négy sebességtartománnyal, fordulatszámtartó automatikával az olyan munkaműveletek számára, amelyek megkövetelik az állandó sebességet, és akár kúszófokozattal is rendelhető a különösen alacsony munkasebességekhez. Megérkezett a hajtóműtechnológiák legújabb generációja a DirectDrive sebességváltó.

A múltban az első igazi mérföldkő a terhelés alatt kapcsolható váltóművek megjelenése volt, míg manapság a fokozatmentes váltóké. A DirectDrive ötvözi e két technológia előnyeit: a mechanikus áttétel magas hatásfokát és az IVT fokozatmentes váltó kényelmét. Már az alapkivitelű hidraulika szivattyú is 114 liter/perces kapacitást biztosít, míg a nagyobb, 63 cm3-es szivattyú 155 liter/perces kapacitású. A 200 bar-os maximális nyomással minden feladathoz elegendő hidraulikus teljesítmény áll rendelkezésre, akár alacsony motorfordulatszám mellett is.

Termékjellemzők

Általános jellemzők

Típus
John Deere 6R 110/6R 120/6R 130/6R 140/6R 145/6R 150/6R 155/6R 165/6R 175/6R 185/6R 195/6R 215/6R 230/6R 250
Névleges motorteljesítmény (97/68 EC) LE
110-250 LE
Névleges motorteljesítmény (97/68 EC) kW
81-184 KW
Névleges fordulatszám (1/perc) (97/68EC)
2100
Hengerek száma / Lökettérfogat (ccm)
JD 6R 150-ig: 4/4500; JD 6145R-től: 6/6800
Hidraulika-rendszer (zárt/nyílt) központú
zárt központú, nyomás- és áramlásszabályozott
Hidraulikaszivattyú (liter/perc)
80-160 l
Kihelyezett hidraulikacsatlakozó hátul
5-6 SCV
Középen elhelyezett hidraulikacsatlakozó
3 SCV
Emelőképesség a függesztő horgoknál (kg)
5300-10400
Hátsó TLT
elektro-hidraulikus kapcsolású, olajhűtéses
Hátsó TLT fordulat (1/perc)
540/540E/1000 vagy 540/1000/1000E

{{msgHeader}}

{{msg}}

Hiba

Nem lehet az alkalmazást mobilon megnyitni!

Nem támogatott böngésző

Sajnos az Ön böngészője nem támogatja az oldalunkat.
Kérjük oldalunk megtekintéséhez használja a legújabb Chrome, Firefox vagy Opera böngészőt.
Megértését köszönjük!