John Deere W550 kombájn

Pic

A John Deere W-sorozat kifinomult és bevált technológiája garantálja az egyenletes terményáramot minden termény és körülmény esetén, valamint a kiváló teljesítményt és a kiváló szalmaminőséget. A termény a 10 verőléccel felszerelt, nagy, 660 mm átmérőjű cséplődobba kerül, amely lehetővé teszi, hogy 25%-kal alacsonyabb fordulaton üzemeltesse a dobot, ezzel kiváló minőségű szalmát és csökkentett üzemanyag fogyasztást eredményezve.

Nagyobb teljesítmény nehéz körülmények között is

A John Deere W sorozat a szalmarázó ládás koncepció miatt, a kíméletes terménykezelésnek köszönhetően egy rendkívül sokoldalúan használható és könnyen beállítható, robusztus konstrukció. A külsőleg és belsőleg is megújult W sorozat a vevők igényei alapján lett továbbfejlesztve. Nagyobb motorteljesítmény és leválasztó felület, kategóriájában a piac legnagyobb tisztítórendszere vagy éppen a növelt ürítési teljesítmény csak néhány olyan jellemző, amelyeket a felhasználói igények ihlettek. Az alumínium rostaszekrénynek köszönhetően a kisebb lengő tömegek és a gépben ezáltal keletkező rezgések, vagy az anyagfáradás veszélye is csekélyebb. Az új vázszerkezet olyan kialakítású, melyen nem tud összegyűlni a por vagy egyéb szennyeződés. Ez csak néhány olyan részlet, mely miatt érdemes megismerni ezt az új kombájnszériát. A kiegészítő felszerelések köre is bővült. Ilyen a légkompresszor használatának lehetősége a mindennapi karbantartást segítve vagy az új gyári gumihevederes járószerkezet, mely minden körülmény között hozzájárul a biztos betakarításhoz.

Érjen el többet kevesebb erőfeszítéssel

A John Deere W sorozat gépei igény szerint felszerelhetők minden olyan intelligens eszközzel, melyek tovább növelik a gép kihasználhatóságát. Az AutoTrac automatikus kormányzás segítségével fogásoláskor optimalizálhatja az átfedéseit. A gépkezelőnek pedig jut ideje egyéb funkciók még precízebb ellenőrzésére. Az 2630-as érintőképernyős kijelzővel hozam- és nedvességtérképet is készíthet, jól használható adatot kapva a jövő évi gazdálkodás alapjául. A JDLink segítségével pedig pontos információt kaphat gépe helyzetéről vagy a munkában töltött üzemórákról és az azok alatti üzemanyag-fogyasztásról.

 

Termékjellemzők

Általános jellemzők

Típus
John Deere W550
Maximális teljesítmény aratáskor (ECE R120) (kW/LE)
224/305 LE
Szalmarázó ládák száma
5
Cséplődobátmérő (mm)
660
Cséplődobszélesség (mm)
1400
A cséplődob kosárfelülete (m2)
1,05
Második kosárfelület (m²)
0,45
A szalmarázó hossza (m)
4,8
Lépcsők száma
11
Magtartálytérfogat (l)
8000/10000
Ürítési teljesítmény (l/sec)
88/125

{{msgHeader}}

{{msg}}

Hiba

Nem lehet az alkalmazást mobilon megnyitni!

Nem támogatott böngésző

Sajnos az Ön böngészője nem támogatja az oldalunkat.
Kérjük oldalunk megtekintéséhez használja a legújabb Chrome, Firefox vagy Opera böngészőt.
Megértését köszönjük!