Beltartalom-mérés - HarvestLab

Pic

A John Deere beltartalom-érzékeléssel együtt működő HarvestLab az első teljes körű beltartalom-elemzési megoldás gazdálkodók, biogáztelep-üzemeltetők, takarmányozási tanácsadók és bérvállalkozók számára. Biztosítja a hozammérés és a hozamtérkép-készítés lehetőségét. Azonnali információkat kap a gazdálkodó a betakarított növényről. A termény összetételének mérése menet közben történik. A rendszer nedvesség-, illetve szárazanyagtartalom-, fehérje-, keményítő- és NDF/ADF (rost) elemzést is végez a takarmány készítéséhez.

A szárazanyag-tartalomtól függően a jobb silóminőség érdekében a rendszer automatikus szecskahossz-szabályozással is felszerelt. A John Deere ezzel az alkalmazással rugalmas számlázási opciókat is kínál a bérvállalkozóknak, akik az ügyfeleiknek azonnal nyomtatott beltartalom-dokumentációt adhatnak át.

 

A HarvestLab opcionálisan hígtrágya kijuttató kocsira is felszerelhető. A rendszer segítségével változó dózisban juttatható ki az inputanyag. Kompatibilis javarészt az összes elérhető hígtrágya kijuttató kocsival.

Termékjellemzők

Mért paraméterek

Nedvesség
igen
Fehérje
igen
Keményítő
igen
Sav detergens rost
igen
Neutrális detergens rost
igen

{{msgHeader}}

{{msg}}

Hiba

Nem lehet az alkalmazást mobilon megnyitni!

Nem támogatott böngésző

Sajnos az Ön böngészője nem támogatja az oldalunkat.
Kérjük oldalunk megtekintéséhez használja a legújabb Chrome, Firefox vagy Opera böngészőt.
Megértését köszönjük!