Aktualitás

Rajzik a kukoricamoly !

Elkezdődött kukoricamoly második nemzedékének a rajzása, melynek a hernyója már a csövet fogja károsítani, ezzel a fuzárium fertőzést is elősegíti. A gyapottok bagolylepke második nemezdékének befejeződött a rajzása, elkezdődött a tömeges lárvakelés. A kukoricamoly és a gyapottok-bagolylepke lárva elleni védekezésre előrejelzés alapján a Coragen 20 SC-t javasoljuk.

Országos károsító előrejelzés

{{index}}
{{item.level_id.name}}
{{item.message}}

Nincs megjeleníthető kép.

Ez a növényvédő szer adatbázis tájékoztató jellegű, nem tekinthető hivatalos dokumentumnak. Nem szerepel benne az egyes készítményekre vonatkozó valamennyi betartandó előírás.

Nem helyettesíti a készítmények egyedül mérvadó, az engedélyező hatóság által kiadott engedélyokiratát, amelynek jogszabályban meghatározott előírásai kötelezően jelennek meg a termékek csomagoló burkolatán is.

Az adatbázis feltöltése, karbantartása közben is folyamatosan engedélyezésre kerülnek újabb készítmények, módosulnak a régiek illetve jelennek meg egyéb engedélyek (pl.:szükséghelyzeti) , gyűjtőcsomagolások, amelyekről az engedélyező hatóság weboldalán (https://novenyvedoszer.nebih.gov.hu/Engedelykereso/kereso) kaphat tájékoztatást.